• info@trainenmetthijs.nl
  • 06 20 27 20 46

Trainen Met Thijs

Personal Training gefocust op jou!

Personal Training in Rotterdam

Personal Training in de mooiste stad van Nederland, Rotterdam. Wie wil dat nou niet? 

Door middel van een intake zal ik samen met jou jouw doelen duidelijk in beeld brengen en gaan we een plan maken om deze doelen te behalen. 

Met één-op-één Personal Training zullen we vervolgens aan de slag gaan om jouw doelen te behalen. Spiermassa opbouwen? Conditie verbeteren? Afvallen? Het is allemaal mogelijk! 


Duo Training

Liever samen met jouw vriend, vriendin of partner fit worden? Ook daar kan ik bij helpen! 

Naast Personal Training geef ik namelijk ook duo training. Samen push je elkaar nog net een stukje verder om samen jullie doelen te bereiken. En daarnaast bespaar je hiermee ook kosten. 

Personal Training in combinatie met Online Coaching

Beheers jij zelf de discipline om regelmatig te trainen maar mis jij net dat laatste stukje coaching om jouw doelen te behalen? Dan is Personal Training in combinatie met Online coaching wellicht iets voor jou! 

Door middel van Personal Training in combinatie met online training beginnen we met een aantal sessie in mijn PT studio, tijdens deze sessies gaan we samen aan de slag om jouw de fitness technieken optimaal onder de knie te krijgen en maken we een schema waarmee jij jouw doelen zal behalen. na 6 – 12 trainingen heb je de basis goed genoeg onder de knie, hierna volgt een online coaching traject, tijdens dit traject gaan we naar andere aspecten van training en levensstijl kijken om jouw doelen te behalen en bespreken we hoe jij de trainingen zelfstandig verder oppakt. Uiteraard mag je tijdens de live trainingen en de online sessies ook vragen stellen die te maken hebben met training en lifestyle, ik help hier graag bij!


Online Coaching

Ben jij niet opzoek naar een Personal Trainer maar wel opzoek naar wat hulp en inspiratie om jouw doelen te bereiken? Dan is een gepersonaliseerd fitness en / of voedingsschema misschien wel iets voor jou! 

Via een intake kijken we samen wat voor jou het beste werkt en wat er bij jou past. Daarnaast zullen we wekelijks of maandelijks contact hebben om jouw progressie goed bij te houden!

Wil jij jouw doelen behalen?

Plan dan nu een gratis proefles in!


Proefles inplannen


Linkedin-in


Instagram


Facebook-f