Trainingen

Trainingen

Als personal trainer snap ik maar al te goed dat iedereen behoefte heeft aan een ander soort training. Daarom bied ik verschillende soorten personal training aan. Al deze trainingen zijn gericht op jouw doelen en we zullen samen kijken welke training het beste bij jou past.

Privétraining
Tijdens de privétraining gaan we 1-op-1 aan de slag met jouw doelen. We kijken samen welke training het beste bij jou past en gaan daarmee aan de slag.

Duo training 
Train je liever samen met je partner, vriend of vriendin? Dan kun je ook kiezen voor een duo training. Tijdens de duo training werk je samen aan je individuele goals. Daarbij is dit een voordeel voor jouw portemonnee.

Houding verbeteren
Je houding tijdens het sporten en daarbij ook in het dagelijks leven staan bij mij centraal. Het is namelijk erg belangrijk dat je houding goed is om zo de beste resultaten uit je workout te halen. Een slechte houding tijdens het sporten en dagelijks leven kan de oorzaak zijn van bijvoorbeeld knie-, rug- en nekklachten.  

Om de houding te verbeteren begin ik met verschillende assessments. Hieruit maak ik een analyse op waarmee ik kan zien welke spieren te strak zijn en welke geactiveerd moeten worden. Te strakke of verkorte spieren zorgen voor een disbalans in het beweegpatroon waardoor je een slechte houding kan krijgen wat kan leiden tot blessures.

Krachttraining/spiermassa opbouwen
Krachttraining is een training waarbij we met weerstand, gericht op jouw niveau, aan de slag gaan. Hiermee zorgen we voor spiergroei. Ook kunnen we hiermee jouw algemene fitheid vergroten en bovendien is krachttraining een hele belangrijke factor in het vetverbrandingsproces.

Kettlebell training
Tijdens de kettlebell training gaan we met een kettlebell aan de slag om je hele lichaam te trainen. Dit is niet alleen een hele goede workout om je kracht mee op te bouwen, maar ook een leuke uitdaging om je conditie mee te verbeteren.

Circuittraining
Tijdens de circuittraining focus je op het hele lichaam door middel van verschillende oefeningen achter elkaar uit te voeren. Hierdoor houd je de hartslag hoog en werk je ook direct aan jouw conditie.

Conditionele training
Conditionele training is erg belangrijk om fit te worden. Tijdens deze training gaan we onder andere boksen. Om jouw hartslag hoog te houden doen we verschillende oefeningen achter elkaar. Dit is een leuke variatie op hardlopen op een loopband of in het park.

Bootcamp
Bootcamp is er voor de mensen die lekker buiten willen trainen en zo hun doelen willen behalen. We gebruiken de omgeving van het park om diverse oefeningen te doen. Tijdens de bootcamp zul je jouw grenzen leren verleggen en daar ga ik je bij helpen.

Afvallen/ trainen voor gewichtsverlies. 
Door een combinatie van één of meerdere soorten van de bovenstaande trainingen en een gezond voedingsadvies, gaan we ervoor zorgen dat jij jouw gewichtsdoel behaalt.

Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende soorten trainingen te combineren wanneer jij bijvoorbeeld verschillende doelen hebt.

Lijk het je leuk om zelf te zien hoe een personal training sessie precies gaat bij trainen met thijs?