Wie ben ik?

Wie ben ik?

Hoi ik ben Thijs maar dat had je waarschijnlijk al begrepen. Ik ben een personal trainer in Rotterdam. Ik help mensen hun doelen te behalen en dat vind ik erg leuk om te doen! Elke week een stapje dichterbij het doel.
Voordat ik besloot om Personal Trainer te worden heb ik verschillende sporten gedaan, zoals judo, turnen en MMA. Maar ik kwam er al snel achter dat dat niets voor mij was. Toen ik begon in de sportschool met fitness vond ik het erg interessant! Ik was geïnteresseerd in hoe ik alle spieren op de juiste manier en met de juiste oefeningen doelgericht kon gaan trainen. Ik had mijn sport gevonden. En was al snel niet meer weg te slaan uit de sportschool. Samen met vrienden was ik vaak te vinden in de sportschool en na verloop van tijd ging ik hen ook helpen met de oefeningen zodat ze hun spieren effectiever konden gaan trainen om hun doelen te bereiken.Toen was de personal trainer in mij geboren.
Ik had nog niet de juiste opleidingen en certificaten om als personal trainer echt aan de slag te kunnen gaan. Dus besloot ik om verschillende opleidingen te doen om die papieren te halen. Daarvoor moest ik ook stage lopen.
Zo kreeg ik mijn eerste baan als fitnessinstructeur bij een sportschool waar ik een tijdje hebt gewerkt en veel ervaring heb opgedaan. Ik heb daar veel mensen kunnen helpen met tips en tricks om hun fitness doelen beter en sneller te kunnen bereiken. Die ervaring neem ik mee als personal trainer om de mensen zoals jou te helpen! Dit is mijn reis geweest om tot de beslissing te komen om personal trainer te worden en mensen te gaan helpen/ coachen!
Ben jij op zoek naar een Personal Trainer die zelf weet hoe het is om als beginner in de sportschool te komen en niet zo goed weet wat je precies moet doen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik kan je helpen om comfortabel te worden met fitness en samen met jou te kijken naar je doelen en hoe je die kunt bereiken. Meer info? Meld je dan snel aan voor een gratis intake!